Не остання істерика російської дипломатії: Чому Великобританія страшенно бісить Кремль

Головним споживачем нечуваного хамства у стінах ООН був глядач десь в Челябінську чи Пензі, який мав подумати: "Ох, как он их поимел!"

Патріоти України пропонують ознайомитись з публікацією журналіста Євгена Будерацького, присвячений вихідці нового посла РФ в ООН Сафронкова.

Виступ представника Росії на Радбезі ООН, в якому він по-хамськи наїхав на представника Великобританії, наштовхує не тільки на думку, що росіяни остаточно *обнулись (кому як не українцям про це знати), а й ще на дещо. Про хіматаку говорили всі (США навіть від слів до дії перейшли), але "прилетіло" саме Великобританії. Чому ж так?

1. У Москві сплять і бачать так звану "Big deal" з Вашингтоном, яка б охоплювала весь спектр міжнародних зносин і розподіл геополітичних сфер впливу (так, і Україну в тому числі, щоб там не говорили в нас). Щоб досягти прямого "баш на баш" треба викреслити з умов задачі зайвих.

2. Цим зайвим перш за все є саме Великобританія, яка багато років є основним партнером США в Європі. Позиція Лондона для Вашингтона в світлі не самих стабільних зв'язків нової адміністрації Білого Дому з ЄС є ключовою.

3. Банально, але направду видається, що Великобританія Кремль просто бісить. Литвиненко, Березовський і всі, всі, всі втікали саме в Лондон не просто так. Саме британці гарантували їм недоторканність перш за все їх бабла (безпеку їм ніхто не обіцяв ніколи). Більше того, саме ця гарантія манить в Лондон не тільки опальних в Москві, але й діючих кремлівських дєятєлєй (тому туди, до речі, й наші дєятєлі тікають) з їх баблом. Логіка приблизно така: "Та ми до них стільки лавандоса вивозимо, а вони ще й тявкати сміють!"

4. Лондон зараз дуже вразлива ланка з огляду на Brexit. Розрахунок може бути на те, що Брюсель та перш за все ображений Берлін, на який ліг ще більший фінансовий тягар в ЄС, керуватиметься логікою невтручання. Мовляв, чуваки, Ви самі хотіли бути більш незалежними, чому ми маємо за вас впрягатись перед Москвою?

5. Ну і звернув би незначну увагу на невеличку деталь. Пам'ятаєте як в школі Вас дивувало, що в англійській мові нема особливої різниці між "Ти" і "Ви", бо перекладається однаково.

А тепер давайте згадаємо, як говорив російський представник і прикинемо на кого саме працювало ось це нарочите тикання в бік представника Великобританії.

В навушниках британця "Ты, в глаза смотри! Ишь Ты, не смей оскорблять Россию!" в перекладі звучало зовсім не так страшно.

Бо головним споживачем такої лінії поведінки був більше глядач десь в Челябінську чи Пензі, який мав подумати: "Ох, как он их поимел!"

Тільки от постійне похитування з боку в бік і затинання через речення більше вказує, що ведмедів все відчутніше нахиляє в істерику, і справа лише в тому, який метод лікування буде обраний. Здається, гамівна сорочка саме те, бо якщо не реагуватимуть, то доведеться тупо усипляти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...