"Смотри на меня! Глаза не отводи!": Наступник Чуркіна в Радбезі ООН "наїхав" на Великобританію у стилі "гопника" (відео)

У хамському стилі Володимир Сафронков, "тикаючи" британському колезі, розвів істерику після того, як Росії під час засідання порадили змінити курс у ставленні до Сирії і перестати підтримувати режим Асада.

Постійний представник Великої Британії в ООН Метью Райкрофт закликав Росію змінити курс у ставленні до Сирії, де Москва підтримує владу президента Башара аль-Асада, якій відмовили в легітимності багато західних і арабських країн. Про це пише Радіо Свобода, передають Патріоти України.

Звертаючись до Росії, він заявив: "Вона вирішила стати на бік убивчого варвара-злочинця, а не на бік своїх колег у міжнародній спільноті. Вона обрала стати на хибному боці історії".

При цьому Райкрофт наголосив: "Але Росії ще не пізно змінити курс. Росії ще не пізно виконати свої зобов’язання постійного члена Ради безпеки. Росії ще не пізно нарешті використати свій вплив на режим (Асада – ред.), щоб покласти цьому конфліктові край".

За його словами, "режим Асада пропонує Росії тільки ганьбу і приниження, ми ж пропонуємо Росії інше: шанс знову почати працювати разом із міжнародною спільнотою як її вартий довіри член".

Заява представника Британії викликала різку критику заступника постійного представника Росії в ООН Володимира Сафронкова, який, звертаючись до британця російською мовою на "ти", кричав на нього: "Смотри на меня! Глаза не отводи! Что ты глаза отводишь?!.(при цьому сам читаючи свій текст із папірця) …Не смей оскорблять Россию больше!!"

На цьому ж засіданні постійний представник США в ООН Ніккі Гейлі заявила Росії, що їй уже давно пора перестати покривати дії президента Сирії Башара аль-Асада і що цією підтримкою Москва ізолює себе від міжнародної спільноти.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...