Не поспішали: На Закарпатті пройшли равликові перегони (фото)

Для змагань було облаштовано "стадіон" з біговою доріжкою довжиною 35 см.

Перші равликові перегони в Україні. Фото: mukachevo.net

29 квітня на Закарпатті, у селі Раково, що на Перечинщині провели равликові перегони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mukachevo.net.

Як розповів експерт з туризму Федір Шандор, це перші равликові перегони в історії України.

"Змагання пройшли на еко-фермі Раково. Тут для змагань було облаштовано стадіон з біговою доріжкою для равликів довжиною 35 см. У перших змаганнях взяло участь 8 учасників, і ось імена та результати переможців: 1 місце - равлик Лоліта час 27 хв, 2 місце – равлик Ігор час 44 хв, 3 місце – равлик Оля час 1 година 14 хв. Імена учасників та переможців увійдуть в історію", – з посмішкою прокоментував Федір Шандор.

Зауважимо, що за останній рік на Закарпатті серйозно розвинулася не тільки культура вирощення равликів, а й відкрилося кілька равликових ферм.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Якщо дивитися лише 5 хвилин, то можна померти за 2 дні: В Україні розташований найнебезпечніший об'єкт у світі

субота, 11 травень 2024, 19:48

Ця смертоносна річ отримала назву "Чорнобильська слонова нога". Вона являє собою шматок застиглої лавоподібної маси шириною 2 метри, яка утворився з розплавленого ядра Чорнобильського ядерного реактора. Це продукт розкаленого уранового пального, яке по...

Росіяни планували використовувати замок у Британії як шпигунську базу - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 19:20

Російський замок, який розташований на кордоні графств Кент і Сассекс у Британії, позбавили дипломатичного статусу через підозру у використанні його військовою розвідкою РФ для зустрічей і вербування британських агентів. Про це повідомляє The Times, пе...