​"Не раз помічений у великомасштабній корупції і брехні, залишок Яценюка", - Саакашвілі відповів на випад радника Авакова

Голова Одеської ОДА не звернув увагу на «балакучу голову», і пройшовся по її «господарю».

Міхеїл Саакашвілі

Славному своїми голосними заявами, скандальному екс-керівнику Держслужби з надзвичайних ситуацій вдалося зачепити Саакашвілі, зазначають Патріоти України. Тому одеський діяч, пройшовся по тому, на користь кого так старався пан Шкіряк.

Не раз помічений у великомасштабній корупції і брехні, залишок Яценюка - міністр МВС, продовжує грати з темою національної безпеки. Він бреше, коли говорить, що Президент на моє прохання не приймав рішення, про введення додаткових сил поліції і Нацгвардії в Одесу. Я чекаю, що керівництво Нацгвардії і Національної поліції дезавуюють брехливу заяву офіційних представників міністра і що більш важливо, почнуть передислокацію до Одеси для захисту громадян від запланованих на 2 травня провокацій.

Я зроблю все, щоб особливо зараз, перед початком літнього сезону, Одеса залишалася мирною, як і весь минулий рік, щоб городяни і приїжджі відчували себе захищеними і затишно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...