Не ризикнув "вимахуватися": "Путин труханул - впервые прибыл на встречу с Трампом вовремя" - Боровой

У графіку президента США Трампа зустріч із президентом РФ Путіним забирає менше часу, ніж виділив на зустріч із Трампом сам Путін.

Путін і Трамп під час зустрічі у Гамбурзі. Фото:rbc.ru

Президент Росії Володимир Путін побоявся "жартувати" з президентом США Дональдом Трампом, тому прибув на зустріч із ним вчасно. Про це написав російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровой у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Путин труханул - впервые прибыл на встречу с Трампом во-время. С Паханом не шутят. В графике президента Путина на нее заложено чуть более одного часа. В графике президента Трампа - полчаса." - зазначив Боровой.

Як відомо, президент РФ регулярно запізнюється на офіційні зустрічі. Зокрема, у жовтні 2014 року Путін запізнився на закриту зустріч із канцлером Німеччини Ангелою Меркель. У червні 2015 року він запізнився на зустріч із Папою Римським на годину і 10 хвилин. На зустріч із прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе у грудні 2016 року президент РФ запізнився на три години.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...