"Не шукайте героїв зовні, коли наші справжні воїни захищають вас і гинуть, поки ви дивитесь футбол": Журналіст вразив своїм дописом про скандального хорватського футболіста

Як відомо, Домагой Віда вже встиг вибачитися перед росіянами за те, що вигукнув у відео "Слава Україні".

Домагой Віда вибачився перед росіянами за "Слава Україні". Фото:Еспресо.TV

У мережі сильно висловилися про футболіста збірної Хорватії Домагоя Віду, який вибачився за відеозапис, на якому вимовляє "Слава Україні". Про це на своїй сторінці в Facebook написав відомий український журналіст Андрій Цаплієнко, зазначають Патріоти України.

"Люди, вам не набридло створювати собі кумирів? Віда вибачився перед росіянами за свою "помилку", як і очікували. І українці знову в розчаруванні і депресії. А побачити справжніх своїх героїв - наче очі замилені. Якщо вам самим начхати на свою війну, на яку підтримку ззовні ви розраховуєте?", - запитав журналіст.

Він нагадав, як під час Балканської війни хорвати перемогли сербів за допомогою єдності, коли півкраїни пішло воювати в джинсах проти потужної сербської армії і перемогли.

"Просто бридко дивитись, коли шукають героїв назовні, тоді, коли наші, справжні, воїни захищають вас і гинуть, поки ви дивитесь футбол", - додав Цаплієнко.

Варто зауважити, що користувачі соцмереж залишилися небайдужими до слів журналіста.

"На мою думку, Віда вибачився і сказав це все, тому що дійсно не подумав, наскільки люто рашисти ненавидять всіх", "Ворог у нас сильний, а ми просто ще сильно наївні, тому і кумири розчаровують", "Всім зрозуміло, що хорвати, в першу чергу, думають про свої державні, спортивні і політичні інтереси", "Вибачився, не вибачився... яка різниця, що вже тепер змусили робити людину?", - написали в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...