"Не солодко": Як живе дитина, народжена 12-річною українкою (відео)

Маленьку доньку 12-річної породіллі зі Львівщини Тані Лучишин назвали Діана-Марія, дитя проживає разом із молодою мамою і її братами і сестрами в досить складних умовах.

Про це виданню "Комсомольская правда" розповіла багатодітна мама Тані - Анна Лучишин, повідомляють Патріоти України.

Раніше ми повідомляли, що "Інтер" попав під перевірку через передачу про 12-річну дівчинку-матір, а ось тепер мама Тані поділилась своїми бідами.

Виявилося, що сім'я проживає удев'ятьох в одній кімнаті і кухні, переобладнаній під спальню. Кухню вони зробили в коридорчику. Площа квартири становить близько 40 квадратних метрів і, можливо, ці метри доведеться ділити на 14 прописаних тут осіб. Єдина мрія багатодітної мами Анни - отримати житло.

З малятком Тані допомагає мама. Фото: соцмережі.

Дівчинку хрестили на Покрову, назвали Діаною-Марією. Фото: соцмережі.

"У нас навіть колиску для Діанки нікуди поставити, та що там - ступити ніде. Діанка спить у колисці Вікторії, моєї молодшої дочки, а Віка вже з нами на ліжку. Нехай би без ремонту квартиру або будиночок виділили - я все сама зроблю, організую. У черзі стою вже шостий рік, але вона не рухається ні на сходинку", - говорить Анна.

Вона також додає, що квартира досі оформлена на померлу матір Ганни - щоб переоформити її, потрібна згода всіх 14 прописаних тут осіб. А її немає - кожен хоче отримати свою частину.

12-річна школярка Тетяна Лучишин із Борислава Львівської області стала мамою 17 вересня. Вона народила здорову дівчинку в одному з пологових будинків Львова.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...