"Не те, щоб я зловтішався. Але щось схоже": Журналіст висміяв порожні пляжі у Криму (фото)

"Натрапив на дивовижний сайт http://webcam.ikrim.net/, який видає зображення з веб-камер, розкиданих по різних містах Криму" - написав Юрій Макаров.

Порожніі пляжі в Криму. Фото: Facebook

Український журналіст Юрій Макаров позловтішався з приводу порожніх пляжів в окупованому Росією українському Криму. Про це журналіст повідомив на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Не те, щоб я зловтішався. Але щось схоже. Натрапив на дивовижний сайт http://webcam.ikrim.net/, який видає зображення з веб-камер, розкиданих по різних містах Криму. Це скріншоти, зроблені з 12.30 по 12.35 сьогодні. Алушта, Євпаторія, Коктебель і Керч. Навіщо я це зберіг? Сам не знаю. Все-таки зловтіха", - написав Юрій Макаров.

Даний допис викликав широке обговорення серед користувачів.

" блін. а це ж Крим моєї мрії. в сенсі – не русскій. а безлюдний:)", - жартує Volodymyr Semkiv.

"Раніше говорили, що сезон годує весь Крим. Вже третій сезон без туристів, що вони там їдять?", - запитує Dennis Ruban.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...