Не треба боятися роздратувати Москву, бо вона ніколи не залишить у спокої. Або йдемо в НАТО, або зізнаємося в коханні балалайкам, - Геращенко

Віце-спікер ВР вважає "катастрофічною помилкою" Німеччини і Франції ненадання Україні і Грузії плану дій з членства в 2008 році.

Ілюстрація:Podrobnosti.ua

Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко виступає за вступ України в НАТО. Про це вона заявила у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Нардеп прокоментувала приєднання до НАТО Чорногорії, яка стала 29-ю країною-членом альянсу,

"Не боятися роздратувати Москву, тому що вона все одно ніколи не залишить у спокої. Або ми будемо йти в НАТО, або будемо зізнаватися в любові балалайкам... Україна і Грузія повинні стати 30-м і 31-м членом НАТО. Такою я бачу свою мету як політика, і саме тому я вже 10 років займаюся політикою - завжди тільки в пронатовській і проєвропейській команді", - написала Геращенко.

Вона вважає "катастрофічною помилкою" Німеччини і Франції ненадання Україні і Грузії плану дій з членства в 2008 році, і "мільйон разів на різних дипломатичних зустрічах озвучувала публічно цю свою неприємну для наших партнерів та друзів позицію".

"Я дуже і щиро рада тому, що деякі політики і партійні лідери зробили висновки і змінили позицію, й сьогодні є жорстокими й переконаними євроатлантистами. Щирими, не напускними. Але в 2008 Москва отримала перемогу над нашими євроатлантичними прагненнями тільки тому, що не було справжньої єдності еліт в цьому питанні і це стало аргументом для Берліна і Парижа, які вагалися.....

Маємо спокутувати цю вину, цей гріх перед українцями і зробити все, аби Україна стала членом НАТО" - наголосила Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...