Найманці Путіна на українському ТБ: Не треба бути екстрасенсом аби зрозуміти - СТБ потрібно націоналізувати!

Як відомо, канал дозволив собі показати проект "Битва екстрасенсів": російська версія, де гостями були проросійські терористи Донбасу.

Підказка

Я не міг обійти стороною тему СТБ, проте вирішив підійти до неї трошки нестандартно.

Як відомо, канал дозволив собі показати проект "Битва екстрасенсів", (російська версія), де гостями були терористи Донбасу. Це можна побачити на скріншоті допису волонтера Романа Сініцина.

Так - це квінтесенція зневаги до України та Українців, так, якщо виокремити з Українського суспільства певну категорію, це ще й зневага до вимушених переселенців, у яких оці от представники фауни як місцевої так і ні - відібрали малу Батьківщину.

Та я вже не перший рік кричу, що "НУ НЕВЖЕ НЕ ЯСНО, що якщо найрейтинговіші проекти каналу, а саме "Україна має талант", та "Х Фактор" веде дружина Мєдвєдчука - ясно для кого і на кого цей канал працює". Тим паче, нещодавно Марченко опублікувала відеозвернення в кращих традиціях російської пропаганди: "За мир, без войны" і т.д... Отаке от "можливо все!", що є девізом даного інформпаразита.

Не треба бути екстрасенсом, аби зрозуміти, що безумовно, за ТАКЕ порушення - штрафу мало, потрібно принаймні тимчасове позбавлення ліцензії, на час якого провести чистку кадрів, а головне Націоналізацію! Я розумію, що Петру Олексійовичу з "Плюсами" воювати азартніше, та тут на карту поставлено питання Національної Гідності!

Опублікував: Назар Приходько

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...