"Не треба робити з нас дурних. Подібні гастролі може собі дозволити тільки людина з когорти "недоторканних", - продюсер про концерт Корольової у Києві

Ні для кого не секрет, що у прихильників російського світу куди більше коштів, ніж у пересічних патріотів, і вони охоче підуть підтримати "своїх" і навіть - о, ця велика "ватна" мантра! - проголосують грошима.

Наташа Корольова. Фото: www.segodnya.ua.

"Чи не від однієї людини чув, що нині гендиректор ПК "Україна" Роман Недзельський активно переконує всіх, мовляв організатором концерту Корольової є не він, а відоме в шоу-бізнесових колах концертне агентство Х (договір підписаний і в разі скасування Палац чекають серйозні фінансові санкції). І що СБУ запевнила його, що Наташі Корольової немає в чорних списках, і вона мало не головна опозиціонерка кремлівському режиму", - написав український продюсер Олександр Ягольник у своєму блозі на Обозреватель, передають Патріоти України.

Давайте подивимося на київські концерти Наташі Корольової з точки зору шоу-бізнесу - тобто прагматично. Навіть якщо допустити, що Недзельський навмисне збрехав українським журналістам улюбленого медіаресурсу Президента РФ про те, що організатором гастролей є її 70-річна мама-киянка, то чомусь зовсім ніяк не віриться, що на другий рік війни хоч якесь (навіть не поважаюче себе) гастрольне агентство візьметься проводити в Києві концерт російської виконавиці, яка навіть у себе вдома, в Росії, не входить в топ гастролерів.

Що керівник агентства Х, яке збирається опікується гастролями російських зірок, зовсім вже настільки тупий і дурнуватий, що не стежить хоча б за основними подіями шоу-бізнесу країни-сусідки, і не бачив гучне фото Путіна і Корольової. І що зовсім не розуміє, як в Україні ставляться до тих, хто не соромиться після анексії Криму та розв'язування війни на Донбасі зізнаватися в любові, а тим більше постити радісні селфі з диктатором з великою кількістю знаків оклику.

Не треба робити з нас дурних. Подібні гастролі може собі дозволити тільки людина з когорти "недоторканних", до яких і відноситься гендиректор ДК "України" Роман Недзельський. І справа навіть не стільки в тому, що він вчергове проколовся спочатку, коли на афішах і в рекламі ще було ім'я його єдиною і головною зірки. Тільки він вміє так вдало й цинічно маніпулювати силовими структурами, АП і ДУСею разом узятими, що йому сходить з рук хоч концерти в День пам'яті жертв Голодоморів, хоч масові заворушення, спровоковані концертами Лорак.

Жарт, що після ядерного апокаліпсису український шоу-бізнес відновлюватимуть 2 людини, Білозір і Недзельський, що їх сховають в президентському бункері-ковчезі Порошенка - як ви розумієте, народився неспроста. Причому набагато пізніше, ніж Оксана Білозір вперше безуспішно намагалася бути міністром культури за часів президентства Ющенка і набагато раніше, ніж Путін вирішив розіграти "ядерну карту" для світової спільноти.

Голосування за закон Княжицького, вкрай невигідного для заробітків Недзельського і декларованої їм "політики примирення націй культурою" - тому найкраще підтвердження. З точки зору шоу-бізнесу, провал "закону про Наташу Корольову" (як гуморили в той день в Парламенті) означає відкриті двері для російських гастролерів, що й відбувається нині (якщо ви гуляли по центру Києва - бачили). Ні для кого не секрет, що у прихильників російського світу куди більше коштів, ніж у пересічних патріотів, і вони охоче підуть підтримати "своїх" і навіть - о, ця велика "ватна" мантра! - проголосують грошима.

Тепер щодо доволі дивної "переконаності" СБУ в "опозиційності" Наташі Корольової. Гаразд, я ще можу допустити, що там не читають шоу-розділ "Обозревателя", не чують активістів "Відсічі", не цікавляться шоу-бізнесом, прикро пропустили Селфі Наташі Корольової з Путіним і не знають, що вона з 2003 року член "Єдиної Росії ". Але невже інтелект українців вже настільки підупав і зганьбився, щоб не розуміти, що на основні шоу-бізнесові фестивалі і в головний Новорічний вогник Раша-Тв (покепкувати над Одесою і Україною) опозиціонерів не запрошують? Невже кілька десятків запрошень на виступи рашистів вартують іміджа, довіри й гідності тої державної інституції, якою так хочеться пишатися в роки війни?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни готують наступ на кількох напрямках: Військовий експерт назвав дату "Х"

четвер, 18 квітень 2024, 21:45

Російські окупанти готують новий наступ у 2024 році, проте він проходитиме у другій половині року, після "інавгурації" Путіна. Про це в ефірі "Апостроф TV" заявив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко, передають Па...

Вперше в Україні: В Одесі засвітився екстремальний спорткар Maserati (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 21:33

В Одесі нещодавно помітили унікальне авто італійського бренду. Вулицями Одеси проїхала Maserati Corse 2020 – автомобіль з нової ери Мазераті, ціна якого може стартувати від 220 000$. Про це повідомляє topgir, передають Патріоти України. Зауважується, щ...