"Не вашего ума дело": Журналіст жорстко "обламав" росіян, яких не "влаштувало" перейменування Дніпропетровська

Єдине, що може виготовити сучасна Росія, - це депресії і війни.

Бачо Корчилава. Фото: antikor.com.ua.

Колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчилава відповів росіянам, які обурюються з приводу перейменування міста Дніпропетровськ в Дніпро. Про це Корчилава написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Мне непонятно, почему людей, живущих в России, так интересует, как переименовали город Днепр. Или почему их там так волнует, есть деньги на Евровидение или нет", - пише журналіст. "Может, лучше россиян начнет волновать, почему они не могут выпустить нормального автомобиля, нормального самолета или даже просто наладить выпуск нормальных товаров первой необходимости", – додав Корчилава.

За його словами, єдине, що може виготовити сучасна Росія, - це депресії і війни. "И ведь не хотят ничего менять, и как пел Чиж много лет назад, все, что хочет делать Российская власть, в одной строчке: "Так нет, найдем же, блин, куда ввести войска"...", - резюмував Бачо Корчилава.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...