"Не важливо, від чого померли генерали Шушукін і Сергун. Важливо, що суспільство припускає версію про усунення свідків", - Шендерович

Репутація Барака Обами відрізняється від іміджу Володимира Путіна хоча б тим, що президента США ніхто не буде підозрювати у випадку смерті американських генералів.

Віктор Шендерович. Фото: www.aboutru.com.

Про репутацію російської влади багато що говорить реакція суспільства на звістку про смерть високопоставлених генералів - заступника начальника штабу повітряно-десантних військ Росії Олександра Шушукіна та керівника Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил Росії Ігоря Сергуна. Таку думку висловив в ефірі радіостанції "Ехо Москви" російський письменник-сатирик Віктор Шендерович, передають Патріоти України.

"Интересно то, что для большинства из нас нет ничего невозможного в версии, о которой мы подумали первой. Что это устраняются свидетели преступления. Тем более, это так дивно совпало с окончанием расследования по Boeing, с называнием имен виновных. С точки зрения общественной, совершенно не важно, что это было, зачистка или внезапные скоропостижные, просто совпавшие по времени, смерти. Важно, что мы совершенно спокойно допускаем такую возможность", – сказав Шендерович.

Письменник знайшов схожість у реакції на смерть генералів і на загибель опозиційного політика Бориса Нємцова в лютому 2015 року, коли, за словами Шендеровича, теж "всі подивилися в бік Кремля". "Если бы такой внезапный мор на американский Генштаб напал и на их ГРУ, никто бы не подумал, что зачищаются концы. Ну просто мысли бы такой не пришло!

А если погибнет, не дай Бог, конечно, какой-то видный республиканец – что, будут думать, что это Обама его кончил? Не будут, репутация другая. Эта репутация – очень важный момент. Это такие подземные толчки. Это долго может дрожать, но когда перейдет количество в качество, то перейдет односекундно. И ни один человек на их защиту не встанет", – відзначив письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...