​Не все зрада: Відомий журналіст розповів анекдот, як Кучма відшив росіян

Є люди, які попри всі скандали, вважають другого президента найвидатнішим зі всіх п’яти, що були. Принаймні не даремно Порошенко призначив його на невдячну «чорну» роботу у Мінську
Леонід Кучма має відповідь на будь-який "залізний" аргумент Кремля?

Журналіст Адам Міхнік розповів про те, як Леонід Кучма поставив росіян на місце, зазначають Патріоти України. Про цей епізод за свідченням Міхніка розповів пан Гефтер.

"Я думаю, що національна проблема в Росії - з найскладніших, тому що це не етнічний націоналізм, а імперський синдром. Мені багато з моїх московські ліберальних друзів кажуть:" Адам, але ж Україна, що таке Україна? Є Великоросія і Малоросія, це одна нація, у нас безліч зв'язків", - зазначив журналіст.

І зразу розповів анекдот на цю тему:

"Хтось із моїх московських друзів переказував розмову з Кучмою: "Льоня, ти повинен розуміти, які зв'язки між Росією і Україною: дивись, Ротенберг - зі Львова, Рабинович - з Одеси і там ще десять чоловіків. А Кучма каже: "І ти хочеш сказати, що вони всі українці?"

"Це просто анекдот. Але поки для російської людини "кримнаш" буде важливіше, ніж повний холодильник, це буде наркотиком - наркотиком для країни. У нас у Польщі теж є свої наркотики, коли кажуть: "Пора сказати відверто - Польща встала з колін". Я це добре знаю з іншого боку", - додав відомий журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...