Не виключаю, що ФСБ розгойдує ситуацію перед фінальним акордом хресної ходи УПЦ МП, - Мочанов про вбивство Шеремета

На думку волонтера, з білоруської сторони було набагато більше загрози життю Шеремета, ніж з української.

Олексій Мочанов. Фото:antikor.com.ua

Український волонтер і телеведучий Олексій Мочанов висловив припущення, що вбивство журналіста Павла Шеремета може бути пов'язано з хресною ходою на Київ, яка проводиться Українською православною церквою Московського патріархату (УПЦ МП). Про це він сказав в коментарі виданню Гордон, інформують Патріоти України.

"У мене навіть думки немає, кому міг нашкодити Павло. Він був чесною і досить нешкідливою людиною. Не виключаю, що ФСБ розгойдує ситуацію перед фінальним акордом хресної ходи УПЦ МП. Ця версія – єдине, що приходить в голову. Можливо, це триватиме до Дня Незалежності. Може, навіть паралельно щось станеться на фронті. Але це все – конспірологія", – сказав Мочанов.

На думку волонтера, з білоруської сторони було набагато більше загрози життю Шеремета, ніж з української.

"Мені здається, його в Білорусі недолюблювали набагато більше, ніж хтось в Україні. Вбивство організував явно не хтось з нашої країни, навряд чи він до когось так докопався. Шеремет на політичну ситуацію в Україні не так сильно впливав, щоб його вбивати", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...