Не здаватися і йти далі, навіть без ніг: Як ветеран, що втратив обидві ноги на Донбасі, продовжує жити повним життям

Олександр допомагає іншим і вчить усіх не впадати в депресію і жити далі.

Герой, втративши дві ноги на війні, зумів повернутися до повноцінного життя. Фото: Facebook

Волонтерська спільнота "Спілка ветеранів АТО Деснянського району " у Facebook розповіла про одного з героїв війни, який залишився без обидвох ніг, але не опустив руки та не впав у депресію. У розповіді йдеться про Олександра Цалапчія, який зміг повернутися до повноцінного життя, зазначають Патріоти України.

Стосовно світлини бійця без ніг, слід зазначити, що Олександр брав участь в заняттях для військових медиків, на яких лікарів вчили не непритомніти від крові. Наводимо допис без змін:

"Знакомьтесь - Саня, он про#бал обе ноги. Этот БОЕЦ дал фору большинству здоровых пацанов .По ранению ему выплатили 340тыс грн.,на них он закупил оборудование для производства отопительных брикетов.

В отличии от нытиков,которые пришли домой и орут "ЗРАДА", дайте работу, пособия и позаботьтесь обо мне, Саня взял на работу 300-х, взял на попечительство 4 семьи погибших, при чем не только финансовое. Когда у меня что то не получается, я всегда вспоминаю этого обрезанца, это пример для нас, для здоровых двигаться вперёд и не опускать руки.

PS: У Сани ещё около 10 000 кроликов)) .Ездит он не на инвалидной каляске, а на мотоцикле" - йдеться у розповіді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...