"Не зовсім здорова людина": Трамп може принести користь, ставши для Путіна психотерапевтом, - Боровой

Російський опозиціонер переконаний, що "обставини життя, об'єктивні події" краще будь-яких радників здатні переконати Трампа в тому, що не слід випробовувати занадто велику симпатію до президента Росії.

Костянтин Боровой. Фото:obozrevatel.com

Президент США Дональд Трамп може виступити в ролі "психотерапевта" для президента Росії Володимира Путіна, який "не дуже здоровий". Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, передають Патріоти України.

"Насправді, мені здається, що спроба Трампа поговорити з Путіним, домовитися з Путіним - це не така вже й погана річ. Можливо, це може привести до вирішення якихось проблем, і Донбасу, і Криму. Тому не треба особливо цього боятися ", - сказав він.

Політик звернув увагу на "параноїдальну" складову особистості президента Росії. "Людина ж не дуже здорова, і це абсолютно очевидно", - зауважив Боровий. У цьому контексті він допустив, що Трамп може спробувати "виступити в якості лікаря, психотерапевта, який заспокоїть і скаже Путіну: давай домовимося, ми не будемо проти тебе робити нічого злого".

Політик додав, що "обставини життя, об'єктивні події" краще будь-яких радників здатні переконати Трампа в тому, що не слід випробовувати занадто велику симпатію до президента Росії.

Разом з тим Боровий констатував: "Ясно, що основний збиток Росії завдає сам Путін. Санкції - це комарині укуси. Коли справа стосується 150 осіб - це ніщо в порівнянні з тією недовірою, яку Путін посіяв в світі до влади в Росії, яка, по суті, є організованим кримінальним угрупованням, яке займається і наркотиками в Іспанії, і агресивними війнами в різних частинах світу ".

"Найголовніший ворог Путіна - це Путін", - заявив Боровий. "Ясно, що вимога звільнити Крим і Донбас - це не просто вимога демократичної опозиції або ворогів Росії. Це вимога, крім усього іншого, здорового глузду. Адже вся ця ситуація, безумовно, завдає колосальної шкоди Україні, гинуть люди, завдається шкода економіці країни. але головний збиток, непорівнянний зі збитком Україні, наноситься Росії. Я маю на увазі фінансову, економічну складову. Неможливо було придумати способи, щоб завдати такої шкоди Росії, але Путін придумав", - підкреслив політик.

Він також повторив свою тезу про те, що "силова, агресивна активність" Путіна є способом збереження влади для нього. "Люди продовжують боятися всього іншого світу завдяки пропаганді і завдяки військовим авантюрам. Вони продовжують голосувати за силовика при владі, хоча давно пора вибирати якусь людину для мирного часу, для мирного будівництва. Це авантюри, мета яких - збереження Путіним влади".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...