Небайдужі люди через бюро знайомств знайшли пару самотньому лебедю у Німеччині

​Птахи подружилися, але дослідники досі не впевнені, того якої статі новоприбулий партнер.

Самиця чорного лебедя, що живе у озері поруч з замком Розенау на півночі Баварії (Німеччина), залишилася без пари у минулому році: самець був убитий лисицею, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Турбуючись за душевний стан птиці, яка є однією з визначних пам'яток туристичного комплексу, адміністрація замку Розенау розмістила у пресі оголошення у розділі «Самотні серця шукають одне одного».

На заклик відгукнувся власник розплідника лебедів з міста Інгольштадт, який погодився відправити до Баварії одного зі своїх «підопічних». На цьому тижні молодий чорний лебідь прибув у Розенау.

За словами наукового співробітника замку Крістофа Шафтлейна, птахи швидко знайшли спільну мову. «Не дивлячись на те, що новому члену пари всього рік, і його стать поки точно невідома, наша самиця із задоволенням проводить час у його компанії», - підкреслив він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...