По дорозі зі Львова до Києва зник хлопець, який взяв попутників (фото)

О 12-ій годині (04.04.16) Тарас Позняков мав бути на зустрічі в Києві. Але не приїхав. На зв'язок не виходив.

Тарас Позняков зник під Києвом. Фото: соцмережі.

Під Києвом зникла людина. Пропав Позняков Тарас Олександрович, який виїхав учора, 4 квітня, вранці зі Львова до Києва на автомобілі "Ауді" А6. Автомобіль сірого кольору, 2006 рік випуску, номер – ВС4446СІ. Перед поїздкою взяв попутників, з якими зконтактував через сервіс BlaBlaCar, передають Патріоти України.

О 12-ій годині (04.04.16) Тарас мав бути на зустрічі в Києві. Але не приїхав. На зв'язок не виходив. На сторінці спільноти "Варта1", де публікується остання інформація, повідомляється, що встановлено двох осіб, які їхали з хлопцем:

1. ‎Мазарчук‬ Олег Віталійович (07.12.1969), м. Київ
2. ‎Демян‬ Володимир Георгійович (24.02.1983) Чернівецька область.

Деякі користувачі повідомляють, що всього було троє пасажирів. Останній раз автомобіль, Тараса і одного з попутників зафіксовано камерами спостереження заправки "БРСМ Нафта" десь 30-40 км перед Києвом, повідомляє на "Фейсбуці" Емма Шиманович. Звідси ж востаннє виходив на зв'язок - телефонував батькам о 11.16. Зараз батьки Тараса із друзями перевіряють ліс та інші місця біля с.Бобриця. Усім кому відома будь-яка інформація про перебування Тараса чи авто прохання 0673534422 (Олександр) або 102.

Працівники поліції Київської області почали перевірку поширеної у соціальних мережах інформації щодо хлопця 1991 року, який зник по дорозі зі Львова до Києва. Про це повідомив речник поліції Київської області Микола Жукович. “Цим займається поліція Києво-Святошинського району. Відомо, що він їхав зі Львова і зник. Але поки що офіційно до нас нічого не надходило. Ми знаємо інформацію з Інтернету. Ми поки що з’ясовуємо всі обставини”, — пояснив Жукович.

За його словами, поліцією не було порушено провадження через зникнення людини під Києвом. “Для того, щоб порушити провадження потрібна якась офіційна заява від когось. До поліції Київської області поки що не надходило заяви від когось. Якщо вона у Львові є, потім вона до нас попаде і ми будемо відкривати провадження”, — повідомив Жукович.

"Ми повністю сприяємо розслідуванню і надаємо всі необхідні дані слідству. Ми надали поліції технічну інформацію, яка допоможе у розслідуванні. Окрім того, ми регулярно спілкуємося з друзями і близькими Тараса. За допомогою сервісу BlaBlaCar відбулися десятки мільйонів поїздок і для нас цей випадок є безпрецедентним.

На разі у нас немає підтвердження про те, що люди, які їхали з водієм, якимось чином пов'язані з BlaBlaCar. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше з'ясувати всі подробиці і отримати нову інформацію про розслідування", - заявив керівник BlaBlaCar в Україні і Росії спікер Олексій Лазоренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...