"Нехай у Путіна болить голова": Експерт розповів, як використати проти Кремля його шантаж із "приєднанням" ОРДЛО

Москва хоче тримати нас в постійній напрузі. Така тактика має сенс, коли йдеться про шантаж. Тому Україна має діяти аналогічно.

Голова має боліти в Путіна, а не в українців. Ілюстрація: ТАСС.

Кремль показує, що повністю контролює ситуацію на Донбасі, а мир може бути встановлений на наступний день, як тільки Україна погодиться на російський план щодо миротворців. Якщо Україна і Захід не погоджуються, то Москва залишає за собою право контролю над кордоном. Таку думку сайту "24" висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов, передають Патріоти України.

Таким чином, вважає фахівець, Москва підкреслює нерозривність цих територій з РФ. Втім, зазначає Снєгирьов, водночас РФ демонструє бажання ніби повернути окуповані території назад Україні, щоб вийти з-під режиму економічних санкцій.

Так само, за словами експерта, Росія грає на темі легітимізації так званих "Д/ЛНР". Зокрема, представники РФ заявляють, що Росія залишає питання визнання псевдореспублік за їхніми мешканцями.

"З іншого боку, в Росії не відкидають того, що у випадку "референдуму" щодо приєднання "Д/ЛНР" до РФ, Москва заявить, що не може не рахуватися з думкою населення, яке усвідомлює, що може бути "вирізане українськими націоналістами". Тобто Росія ніби не визнає "республіки", але залишає за собою право включення їх до складу РФ", – говорить експерт.

І, як зазначає Снєгирьов, хоча РФ не вигідно приєднувати псевдореспубліки, Москва показує, що альтернатива у неї завжди є, і нехай в Заходу і України болить голова, що вибере Путін з цих варіантів.

"Москва хоче тримати нас в постійній напрузі. Така тактика має сенс, коли йдеться про шантаж. Тому Україна має діяти аналогічно, показуючи, що в нас є два варіанти: або ми будуємо новий кордон по лінії розмежування, або розглядатимемо українську модальність введення миротворців. І тоді вже у Путіна болітиме голова", – наголосив Дмитро Снєгирьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...