"Нельзя быть слегка негодяем. Руки нужно мыть после туалета. Не вести дел с РФ", - політолог про мера Дніпра

Кирило Сазонов прокоментував призначення Філатовим екс-командира дніпровського "Беркуту" на посаду голови муніципальної поліції міста.

Андрій Ткаченко за наказом Бориса Філатова очолить муніципальну поліцію Дніпра. Ілюстрація:https://focus.ua/

Як відомо, мер Дніпра Борис Філатов призначив екс-керівника дніпровського "Беркуту" Ткаченка головою міської муніципальної поліції. Кирило Сазонов висловив свою думку щодо цього призначення у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Ну, я молчал больше суток и никак не комментировал, что для меня рекорд. При том, что Днепр мне интересен и Филатов тоже. Я не буду вешать ярлыки и писать гадости, как некоторые мои друзья. Просто – нельзя быть немного беременной. Нельзя быть слегка негодяем. Руки нужно мыть после туалета. Не вести дел с РФ. Не потому что идеология или страшная Хунта – просто гигиена.

И сотрудника «Беркута» на работу брать именно по этой причине не стоило. Думаю, Филатов сам уже это понял. Дело не в принципах и не в люстрации даже – исключительно в гигиене. Андрей Портнов хороший юрист – но брать его в Минюст нельзя. Люди не поймут. Янукович вполне нормальный завгар, но брать его на работу в АПТ, например, Вишневого тоже нельзя. Нет запрета. Есть брезгливость.

ИМХО, Филатов совершил большую ошибку с этим назначением. Я хотел бы его защитить или поддержать, но тоже не могу – тоже гигиена. Он взрослый дядя и это его выбор. Который я не пойму и не приму. Ну, посмотрим, что скажут жители Днепра. В конце концов – это их мэр" - написав Сазонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...