Немає доказів вини: Азарова, Клименка та Захарченка знято з розшуку Інтерполу - нардеп (документ)

Ігор Луценко написав, що поясненням тому стало те, що їх адвокати надали спростування на ту інформацію, котру послала в Інтерпол Генпрокуратура.

Микола Азаров. Фото:www.gr-sozidatel.ru

Микола Азаров, Олександр Клименко та Віталій Захарченко зняті з розшуку Інтерполу. Про це в понеділок, 24 жовтня, повідомив у своєму Facebook народний депутат Ігор Луценко, інформують Патріоти України.

"Азаров, Клименко, Захарченко зараз не перебувають у розшуку Інтерполу! Пояснення - тому що їх адвокати надали спростування на ту інформацію, котру послала в Інтерпол Генпрокуратура.

Інтерпол зняв їх картки і "думає". Думає вже давно.

Судячи з усього, може так статися, що у ГПУ немає хоча б мінімальних доказів їх вини.

У минулу п'ятницю я з трибуни звернувся до Юрія Луценка із закликом втрутитися і прикоротити торгівлю справами і бардак у розслідувані злочинів минулого режиму.

Нагадаю, уже другий рік у парламенті блокується створення ТСК із росзлідування фактів блокування роботи правоохоронців по Майдану та високопосадовцям часів Януковича." - написав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...