Немає жодного "Києва" і "Донецька", які мають "миритися". Є Україна і антиукраїнські сили як внутрішнього, так і зовнішнього походження, - політолог

Хто буде вибачатися перед родиною депутата Рибака? Перед родиною вбитого у Донецьку під час проукраїнського мітингу Дмитра Чернявського? Перед іншими вбитими патріотами, які народились на Донбасі і померли за Україну?

Володимир Рибак. Фото: соцмережі.

"Добре, що сьогодні в День Прапора згадали про Володимира Рибака - чоловіка, що за цей прапор загинув. Але згадати я у цьому контексті хотів би про нинішніх апологетів "примирення по-медведчуківські", - написав політолог Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ці примирювачі виходять з того, що є якійсь "Київ" і якійсь "Донецьк", і їм треба миритися. Там вибачення просити і т.ін. І є приклад Володимира Рибака. Він нікуди до Горлівки не приїхав - місцевий. Його схопило розгніване бидло, що вже мріяло про "Путінську ковбасу", якою їх обов'язково нагодують, варто лише замінити український прапор на російський.

І лише один чоловік став між ними та ковбасою, за що вони його здали окупаціним "правителям", а вже ті катували і вбивали героя. І хто тепер має перед ким вибачатися? Хто буде вибачатися перед родиною Рибака? Перед родиною вбитого у Донецьку під час проукраїнського мітингу Дмитра Чернявського? Перед всіма іншими родинами, де когось вбили лише за те, що він був вірним своїй Батьківщині?

Немає жодного "Києва" і "Донецька", які мають "миритися". Є Україна і антиукраїнські сили як внутрішнього, так і зовнішнього походження. "Помиритися" з ними можна лише на одній умові - вони визнають право України на існування та самостійний розвиток. Але для них це означатиме відмову від власної ідентичності.

Тому, звісно, "примирення" по-медведчуківськи - це примирення шляхом відмови України від самої себе із репресіями проти тих, хто з цим не згодний. Тобто, приблизно так, як вже "помирилися" на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...