З архіву ПУ. ​Любиш Путіна - отримуй: Депутату від "Українського вибору" Медведчука приклеїли статевий орган на дах автомобіля (фотофакти)

У Миколаєві місцевий депутату 2018 року став жертвою невідомих. Потерпілий не готовий асоціювати себе з символічним рядом Путін - «х*йло» - сам, і врешті дилдо з секс-шопу, як символ своїх політичних потуг.

Невідомі приклеїли аксесуар для полового самозадоволення на дах автомобіля

Безтурботний підлеглий Віктора Медведчука Максим Невінчаний припаркував своє авто в центрі обласного центру, біля Миколаївської облдержадміністрації та відправився на сесію. Однак коли повертався до своєї «конячки», виявив "сюрприз" з магазина для дорослих, зазначають Патріоти України.

Слід сказати, що фалоімітатор не вперше "з'являється" поруч з нашим героєм. Місцеві патріоти часто вітали медведчуковця таким символом. Фотографії наслідків дій невідомих "жартівників" радо розтиражовали в місцевих ЗМІ.

Слід також додати, що подібне з Максимом Невінчаним відбулося в травні цього року. У той час коли політик на вулиці давав коментарі телевізійникам, до групи підкрався невідомий і підсунув фаллоімітітор буквально депутату під ніс, немов мікрофон. В грудні минулого року, Невінчаного закидали яйцями під час зустрічі з громадянами в Херсоні. Сам потерпілий політик крайню подію ще не прокоментував, також невідомо, чи буде він звертатися в поліцію через інцидент.

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...

Операція була вдала: Сили оборони знищили РЛС Росії, яка контролювала небо на 700 км вглиб України

вівторок, 16 квітень 2024, 15:25

Українські військові вразили РЛС дальньої дії в Брянській області, яка контролювала небо на 700 км вглиб України. Про це повідомили джерела "РБК-Україна", передають Патріоти України. Сили оборони України знищили модернізований комплекс "Небо-У", який д...