Хіти тижня. "Кум Путіна відстав від усієї України років на 15": Нардеп розповіла, як Зеленський може зіпсувати плани Медведчука

За словами Вікторії Сюмар, висування Зеленського було оригінальним і змусило всіх в свята говорити саме про нього.

Вікторія Сюмар. Фото: Ліга.

Український шоумен, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський може "зламати гру" лідеру громадського руху "Український вибір" Віктору Медведчуку, відтягнувши голоси виборців на південному сході України, передають Патріоти України.

"Він (Медведчук. - Ред.) не розуміє, чим живе ця країна, і не бачить, що його гру ламають не Ахметов з Вілкулом. Його гру ламає патріотично налаштований Володимир Зеленський, який в містах південного сходу стає реальною альтернативою "старим політикам", - сказала народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

Вона підтвердила, що Москва давно зробила ставку на Медведчука. "Для них - Медвечука і Кремля - це болісно і чутливо (голосування за виключення Бойка і Льовочкіна з Оппоблока, за що РФ ввела нові санкції проти українських політиків. - Ред.), Тому що бренд Оппоблока стоїть певний відсоток виборців. Якщо ви подивитеся соціологію , ви побачите, що вибирають Бойка і Опозиційний блок. і якщо від ОБ буде інший кандидат, то може спрацювати плашка Оппоблока, і вона може переполовинити рейтинг Бойка, який зараз представляє Опозиційну платформу – За життя. Це не дозволяє Медведчуку зіграти в гру, де кандидат має відверті проросійські настрої. Мені здається, що Медведчук відстав від України років на 15", - підкреслила вона.

За словами Сюмар, висування Зеленського було оригінальним і змусило всіх в свята говорити саме про нього. "З іншого боку - такий формат дав можливість опонентам Зеленського говорити про його неповагу і навіть нерозуміння державних символів і традицій. Заявка про "нових" на президентських виборах взагалі дивна, тому що сам він безсумнівно "новий" і в цьому немає сумнівів", - сказала вона.

Тому, за словами політика, хоч у виборчий процес Зеленський увірвався дуже стрімко, відсутність досвіду, необхідних знань, а також сила мотивації можуть стати базовими проблемами в кампанії, яка, в той же час, "безсумнівно буде самою креативною і віртуальною".

При цьому Сюмар не вірить в те, що комік може бути технічним кандидатом Коломойського для Юлії Тимошенко: "Я не вірю, що гра в такі ставки можлива на такому примітивному рівні. В такому випадку він втратить взагалі все. Якщо він відчує запах перемоги, то він піде до кінця. І Коломойського це стосується теж".

Джерело: LIGA.net

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...