"Кум Путіна відстав від усієї України років на 15": Нардеп розповіла, як Зеленський може зіпсувати плани Медведчука

За словами Вікторії Сюмар, висування Зеленського було оригінальним і змусило всіх в свята говорити саме про нього.

Вікторія Сюмар. Фото: Ліга.

Український шоумен, засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський може "зламати гру" лідеру громадського руху "Український вибір" Віктору Медведчуку, відтягнувши голоси виборців на південному сході України, передають Патріоти України.

"Він (Медведчук. - Ред.) не розуміє, чим живе ця країна, і не бачить, що його гру ламають не Ахметов з Вілкулом. Його гру ламає патріотично налаштований Володимир Зеленський, який в містах південного сходу стає реальною альтернативою "старим політикам", - сказала народний депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

Вона підтвердила, що Москва давно зробила ставку на Медведчука. "Для них - Медвечука і Кремля - це болісно і чутливо (голосування за виключення Бойка і Льовочкіна з Оппоблока, за що РФ ввела нові санкції проти українських політиків. - Ред.), Тому що бренд Оппоблока стоїть певний відсоток виборців. Якщо ви подивитеся соціологію , ви побачите, що вибирають Бойка і Опозиційний блок. і якщо від ОБ буде інший кандидат, то може спрацювати плашка Оппоблока, і вона може переполовинити рейтинг Бойка, який зараз представляє Опозиційну платформу – За життя. Це не дозволяє Медведчуку зіграти в гру, де кандидат має відверті проросійські настрої. Мені здається, що Медведчук відстав від України років на 15", - підкреслила вона.

За словами Сюмар, висування Зеленського було оригінальним і змусило всіх в свята говорити саме про нього. "З іншого боку - такий формат дав можливість опонентам Зеленського говорити про його неповагу і навіть нерозуміння державних символів і традицій. Заявка про "нових" на президентських виборах взагалі дивна, тому що сам він безсумнівно "новий" і в цьому немає сумнівів", - сказала вона.

Тому, за словами політика, хоч у виборчий процес Зеленський увірвався дуже стрімко, відсутність досвіду, необхідних знань, а також сила мотивації можуть стати базовими проблемами в кампанії, яка, в той же час, "безсумнівно буде самою креативною і віртуальною".

При цьому Сюмар не вірить в те, що комік може бути технічним кандидатом Коломойського для Юлії Тимошенко: "Я не вірю, що гра в такі ставки можлива на такому примітивному рівні. В такому випадку він втратить взагалі все. Якщо він відчує запах перемоги, то він піде до кінця. І Коломойського це стосується теж".

Джерело: LIGA.net

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...