"Немного антизрады. Говорят, что в магазинах пустые полки. ООН бьет в набат: все пропало": Бочкала показав, як "пухнуть" з голоду мешканці Авдіївки (фото)

Підвезення продуктів здійснюється регулярно, в Авдіївці працюють багато гастрономів.

У гастрономі Авдіївки. Фото: соцмережі.

У прифронтовій Авдіївці багато гастрономів, в які регулярно поставляються продукти харчування. Тому інформація про те, що в населеному пункті голод - неправда. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Трохи антизради Авдіївської. Кажуть, що тут голод. Що в магазинах порожні полиці. ООН б'є на сполох: продовольства немає, все пропало. Заходимо в гастроном "Україна". І що ми бачимо? Ніякої фуагри, каперсів, лобстерів. Зате є м'ясо, хліб, крупи, сири, фрукти. Все є! Свіже", - стверджує він.

Бочкала запевнив, що підвезення продуктів здійснюється регулярно, і в Авдіївці багато працюють гастрономів. "Є інша проблема - грошей у людей мало. Купівельна спроможність не дуже. Але так це скрізь, на жаль, так. Так що не варто згущувати фарби. З голоду в Авдіївці ніхто не пухне", - наголосив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...