Немцы закрыли глаза, надеясь на авось. Гройсману придется создать очевидные проблемы для Siemens в Украине, - Березовець

Це за умови, що в уряді є люди, готові відстоювати національні інтереси. Інакше це все буде виглядати відверто ганебно. Німці, не німці, закон один для всіх, наголосив політолог.

Політолог Тарас Березовець відреагував на повідомлення про постачання газових турбін німецької компанії Siemens для Севастопольської ТЕС. Про це Березовець написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"Газовые турбины немецкой Siemens для Севастопольской ТЭС (а ещё есть строящаяся Симферопольская ТЭС) это не только против европейских, но и американских санкций. О готовящейся афере с поставкой немецкого оборудования на полуостров, когда местом контракта записан Краснодар, я писал ещё год назад.

Значит, немцы все же закрыли глаза, надеясь на авось. Если я правильно понимаю, теперь их ждут жесткие санкции со стороны Еврокомиссии. Хотя первое слово должно сказать правительство Украины.

Не вижу другого выхода для Гройсмана, кроме как создать очевидные проблемы для Siemens в Украине. Это при условии, что в правительстве есть люди, готовые отстаивать национальные интересы.

Иначе это все будет выглядеть откровенно позорно. Немцы, не немцы, закон один для всех." - написав політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...