Несподівано: Віце-прем'єр РФ шокував росіян, заявивши, що Росію очікує розпад

На думку чиновника, обстановка в Росії навіть «жорсткіше», ніж в останні роки Перебудови.

Ігор Шувалов. Фото: www.uznayvse.ru.

Перший віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов під час Петербурзького міжнародного економічного форуму заявив, що ситуація в Росії, яка виникла після введення західних санкцій проти РФ, порівняна із ситуацією, в яку потрапив СРСР перед своїм розпадом. Санкції і дії уряду підвели Росію до розпаду, заявив Шувалов. Новину передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

На думку чиновника, обстановка в Росії навіть «жорсткіше», ніж в останні роки Перебудови. За словами Шувалова, попередження про крах російської економіки звучали і до введення санкцій: тоді вчені говорили уряду, що санкції можуть привести до розпаду країни за прикладом СРСР.

Нагадаємо, що сьогодні на ПМЕФ екс-міністр фінансів РФ Олексій Кудрін заявив, що двократне падіння курсу рубля за минулий з моменту російсько-українського конфлікту час, стало «ганьбою для економічної влади», яка продемонструвала невідому їй нездатність створити стабільні умови для бізнесу. Також негативно висловився про якість прогнозу Мінфіну і міністр економічного розвитку Олексій Улюкаєв, який заявив про те, що в уряді «розруха в головах», а головним завданням Мінфіну стає ховати гроші в кубушку через побоювання неефективних витрат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Запоріжжі окупанти посилено зміцнюють третю лінію оборони – партизани (фото)

субота, 11 травень 2024, 15:15

Окупаційні війська Росії посилено зміцнюють третю лінію оборони біля тимчасово захопленого Токмака Запорізької області. Про це повідомляє український партизанський рух "С.Р.О.К.", передають Патріоти України. Зазначається, що окуповане лісове господарст...