Хіти тижня. "Путину не дадут уйти. Россия прекратит свое существование через 10 лет", - радянський дисидент

Журналіст також висловив думку, що після розпаду Російської Федерації на її території утвориться кілька держав.

Герман Обухов. Фото:Укрінформ

Засновник Міжнародної антипутінської коаліції "Стоп фашизм в Росії", колишній радянський дисидент, журналіст Герман Обухов, висловив свою думку щодо відходу Володимира Путіна з поста президента Російської Федерації. Він зазначив, що Путіну не дадуть цього зробити, передають Патріоти України.

У той же час він зазначив, що ЦРУ раніше зробила прогноз, що Росія припинить своє існування через 10 років. За словами дисидента, багато прогнозів цієї структури збулися, тому не варто їм не вірити.

"Сьогодні Путіну просто не дадуть піти, як не давали Брежнєву за радянських часів. Моя думка, що він може нікуди не піти і залишитися президентом неіснуючої Росії. Росія розпадеться на кілька держав рано чи пізно. До речі, ЦРУ спрогнозувало розвал Росії протягом 10 років. Це було опубліковано людьми, які працювали в ЦРУ на хороших посадах. Можна вірити цьому, чи ні, тому що багато прогнозів ЦРУ збувалися", - зазначив він.

Обухов також висловив свою думку, що після розпаду Російської Федерації на її території утвориться кілька держав. У той же час дисидент зазначив, що військових конфліктів або великих воєн на цій території не буде. "З моєї точки зору, я не бачу передумов для якихось бунтів чи воєн між цими територіями. У тих глав нових держав, яких обере народ, буде єдиний шлях - продати боєголовки Сполученим Штатам за хороші гроші", - заявив він.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...