Несподіваний поворот: Військовий експерт назвав АТО курортом (відео)

Олексій Арестович мав на увазі вільне життя чоловічої спільноти, що схожа на те, як колись жили українські козаки в степу.

Олексій Арестович. Фото: Обозреватель.Військовий експерт Олексій Арестович заявив, що АТО є "курортом для хлопчиків". Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"АТО – це великий курорт для хлопчиків, великий піонертабір. Там свято неслухняності. Вони вириваються від дружин, від дітей, від тещ, їдуть туди, смажать м'ясо і живуть, як годиться нормальному українському козакові, в степу", - вважає експерт.

За його словами, солдатам і офіцерам, які знаходяться в зоні АТО, "в кайф те, що відбувається", і вони, як каже експерт, пошкодують про те, що війна закінчиться.

Однак Арестович підкреслив, що такі моменти не виключають втрат серед українських солдатів, але в АТО панує, як він висловився, чоловічий траур.

"Чоловічий траур сильно відрізняється від жіночої жалоби. Тут зчепивши зуби, і відразу починає вирішуватися завдання, як помститися. Такі собі "12 розгніваних чоловіків". А тут голосіння, сльози, соплі, "доки гинуть наші хлопці" і всяке таке", - сказав Арестович.

Він додав, що військовослужбовці значно легше переносять тяготи і втрати ніж суспільство, яке живе в безпеці і комфорті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомоги від США ще немає: Reuters - про брак боєприпасів у ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 21:18

Українські військовослужбовці відчувають нестачу в боєприпасах, тоді як російські окупанти продовжують атакувати позиції Сил оборони. Про це заявив командир артилерійського знаряддя Олександр Козаченко в коментарі Reuters, передають Патріоти України. В...

Друзі порадили, тому що...: Полонений сирота із Приморського краю РФ шокував зізнанням, для чого пішов на війну (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:06

Круглий сирота із Приморського краю Росії, Кохтов Костянтин Дмитрович, працював собі на пилорамі, доки приятелі не порадили піти подивитися на війну, для гострих відчуттів. Про це написав журналіст Юрій Бутусов та оприлюднив відео зізнання окупанта, пе...