Нет ресурсов, кишка тонка: Політолог з РФ оцінив імовірність наступу Кремля на Донбасі (відео)

За словами Орєшкіна, як тільки Путін почне нову масштабну ескалацію на сході України, для нього вікно можливостей домовитися з Трампом закриється.

У Путін немає ресурсів для повномасштабного наступу на Донбасі. Ілюстрація:iPress.uaВ даний момент Володимир Путін сподівається домовитися з Дональдом Трампом щодо ряду питань (так звана "велика угода"), тому Кремль не буде активізувати масштабні бойові дії на Донбасі. Таку думку висловив російський політолог Дмитро Орєшкін в ефірі Espreso.TV, інформують Патріоти України.

"Сейчас у России денег мало, дипломатические ресурсы истощены, имидж и издержки процесса формирования "Новороссии" исчерпаны, нет ни людских, ни военных, технических, ни денежных ресурсов для серьезного конфликта на Донбассе "ДНР" с Украиной", - говорить Орєшкін.

При цьому політолог додає: "Понятно, что стоит начать серьезные действия, как будут введены новые санкции, как будут введены новые торговые ограничения, как будет усилено дипломатическое давление. И это полностью рушит надежды Владимира Путина договориться с Трампом. Он надеется договориться".

За словами Орєшкіна, як тільки Путін почне нову масштабну ескалацію на Донбасі, для нього це вікно можливостей закриється.

"Нет ресурсов, извините за выражение, кишка тонка. Поэтому скорее будет продолжать по мелочи отравление жизни. Основная задача Кремля: не позволить Украине реализовать сценарий демократического и экономического роста. Чтобы не оказалось, что Украина растет быстрее, чем Россия", - підкреслив Орєшкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...