"Неугомонный Трамп, делая Америку великой снова, наносит мощный удар по металлургической отрасли РФ", - Злий одесит

Росія може втратити ринок збуту для мільйонів тонн продукції і мільйони доларів відповідно.

Дональд Трамп. Фото: petrogazeta.ru

Нестримний Трамп продовжує робити Америку великою знову і в рамках підписаного 18 квітня указу "Купуй американське" взявся за імпорт сталі в США. Так, в Білий дім були запрошені керівники найбільших металургійних кампаній США ArcelorMittal, Nucor, U.S. Steel, AK Steel і Timken для обговорення шляхів відродження металургійної величі Штатів і зменшення залежності від імпорту. А зменшувати є що. Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Например, в 2015 году США импортировали 35 млн тонн стали, в 2016 – 30 млн тонн соответственно. За январь-февраль 2017-го стальной импорт уже составил 5 млн тонн, что соответствует приросту на 11,7%! Но, самое интересное, кто является основным поставщиком в США.

Так, согласно данным American Iron&Steel Institute, за январь-февраль этого года основными поставщиками готового проката и труб в США стали Южная Корея – 518,8 тыс. тонн и Турция – 456,2 тыс. А вот крупнейшими экспортерами слябов и стальной заготовки Бразилия – 502 тыс. тонн и, конечно же, Россия – 255 тыс. тонн (более 1 млн тонн в год).

И последний поставщик нас интересует как никакой другой, ведь "лучший друг россиян", атаман всея войска кизячего и рюрикович в тридесятом поколении по сути наносит удар по металлургической отрасли РФ, лишая её рынка сбыта для миллионов, в годовом исчислении, тонн продукции! И у меня возникают смутные сомнения на счёт того, что урезать импорт начнут, к примеру, с дружественной США Южной Кореи или Бразилии. Наблюдаем!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....