"Незаконно перетнути лінію розмежування": Геращенко розповів свою версію, навіщо Савченко поїхала на Донбас

На його думку, за цим фактом мають бути складені протоколи про адміністративне правопорушення - незаконне перетинання лінії розмежування.

Надія Савченко у окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Радник глави МВС Антон Геращенко у соцмережі оприлюднив свою версію поїздки нардепа Надії Савченко в окупований Донецьк, передають Патріоти України.

Він переконаний – справа "не в милосерді до незаконно утримуваних там українських громадян". "Справжня мета поїздки, поставлена швидше за все її кураторами, була незаконно перетнути лінію розмежування поза визначеними законом контрольно-пропускними пунктами, а значить показати, що при бажанні, будь-хто може проїхати на тимчасово окуповану територію через позиції українських збройних сил, минаючи КПП, на яких відбувається облік і контроль осіб і транспортних засобів, що в'їжджають/виїжджають з цієї території", – вважає Геращенко.

Він додав, що на його думку, за цим фактом повинні бути складені протоколи про адміністративне правопорушення - незаконне перетинання лінії розмежування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...