Ні миру, ні війни: Сербський найманець розповів про майбутнє Донбасу

За два роки конфлікту обидві сторони в рази підвищили майстерність ведення бою. Однак на новий виток ескалації конфлікту ніхто не зважиться, впевнений бойовик.

Сербський найманець Деян Берич. Фото:protivmaidana.ru

Сербський бойовик, снайпер підрозділу спецназу "ДНР" Деян Берич зробив прогноз майбутнього окупованих територій: військові дії будуть тривати нескінченно довго, проте на масштабні бої сторони не зважаться. Про це розповів у своєму Livejournal бойовик Андрій "Червонець", зазначають Патріоти України.

"А ось поступове захоплення "сірих" зон - це відбувається повсюдно. Тільки один блокпост ми просунули трохи вперед. І зараз це постійно діюче кладовище для наших бійців", - заявив найманець.

Зараз найгарячіші точки - Спартак, Піски, промзона, Докучаєвський кар'єр, Широкине, Зайцеве. Тут щодня отримують поранення і гинуть бойовики і українські військові.

"І такий стан "ні миру, ні війни" може тривати нескінченно. А широкомасштабних військових дій ніхто не допустить", - резюмував Берич.

За словами сербського бойовика, за два роки конфлікту обидві сторони в рази підвищили майстерність ведення бою. Однак на новий виток ескалації конфлікту ніхто не зважиться: обидві сторони не хочуть нових втрат, хоча локальні зіткнення не виключені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...