Ні заяв, ні домовленостей не буде. Путіна прийняли, і він уже щасливий - Бєлковський про саміт G20

Політолог вважає, що у Гамбурзі під час саміту було компенсовано весь комплекс неповноцінності російської політичної еліти й особисто президента РФ Володимира Путіна перед президентом США Дональдом Трампом.

Станіслав Бєлковський. Фото:Imperor

Із політичного погляду зустріч президента РФ Володимира Путіна з президентом США Дональдом Трампом нічого не означає, однак той факт, що "великий начальник" прийняв Путіна, значить для того дуже багато. Про це заявив російський політолог Станіслав Бєлковський в ефірі Эха Москвы, передають Патріоти України.

"Ні заяв, ні домовленостей не буде. Нічого не буде. Просто Володимира Володимировича прийняли, і він уже щасливий", – зазначив він.

Політолог запевнив, що зустріч лідерів країн не призведе до скасування санкцій щодо РФ.

"Нічого не скасують, тому що немає політичного порядку денного цього діалогу. Росія нічого не може запропонувати. Тому нічого не скасують, ні. Окрім того, Дональд Трамп, власне, як шоумен він грає цілком визначену партію, пов'язану з тим, що він повністю залежний від Республіканської партії, залежний від вашингтонського істеблішменту, і тому він навіть у принципі не в силах нічого скасувати. Навіть якби він дуже хотів", – додав він.

Водночас Бєлковський запевнив, що в Росії із зустрічі Путіна з Трампом зроблять подію.

"Якщо Володимир Путін приїхав на цей саміт і, нарешті, ця зустріч відбувається, вона займає не 40 хвилин, а півтори години, то, звичайно, треба робити з цього якусь подію. Але жодної події немає, нічого не буде", – підсумував він.

Як відомо, 7 липня Трамп і Путін зустрілися вперше, це відбулося на полях саміту G20 у Гамбурзі. Переговори тривали 2 години 20 хвилин замість запланованих 35 хвилин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...