"Няша" і чудо: Представник РПЦ відмовився коментувати заяву Поклонської про бюст Миколи ІІ, який замироточив

Заступник голови синодального відділу Російської православної церкви Вахтанг Кипшидзе відмовився коментувати заяву депутата Держдуми РФ Наталії Поклонский про те, що в окупованому Криму мироточить бюст російського царя Миколи ІІ.

Поклонська приходила з іконою Миколи II 9 травня. Фото gordonua.com

Про це Кипшидзе заявив в коментарі радіостанції "Говорить Москва", інформують Патріоти України.

"Можете сказать, что мы отказались", - зазначив Кипшидзе, відповідаючи на питання радіостанції.

3 березня Поклонська в студії російського телеканалу "Царгород" заявила, що співробітники прокуратури виявили, що бюст Миколи II в сквері замироточив.

"Замироточил бюст! Это сегодня случилось утром. Поэтому люди приходят с детьми, чтобы приложить их, чтобы исцелились дети, которые болели", –заявила вона. За її словами, розстріляний імператор допомагає кримчанам.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Україні ліквідували сина російського генерала Лапіна (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 22:51

На війні в Україні могли ліквідувати сина російського воєначальника Олександра Лапіна. Відповідне повідомлення з'явилося в російській групі "Новости Волгоград", передають Патріоти України. "Прийшли трагічні звістки з фронту. У зоні проведення спеціальн...

У окупованому Криму сталася пожежа на місці дислокації Іскандерів (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 22:41

У тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в місці дислокації російських ракетних комплексів Іскандер-М, свідчать нові супутникові знімки, зазначають Патріоти України. Як повідомляє "Крим Реалії", 4 травня в окупованому Криму виникла масштабна пожежа...