"Нічні горщики здійснювали ритуальні танці на руїнах аеропорту": Особливості блекаута по-луганськи

Поки одні помирають від спеки або поранень, в інших - гучне свято.

Окупований Луганськ. Фото: Преса України.

"В Луганске 26 июня в районе Луганского аэропорта прошли автомобильные соревнования по драг-рейсингу «Большие гонки». Организаторами гонок выступили Автомобильная федерация "ЛНР" и мотоклуб «Ночные волки» при поддержке Администрации города Луганска. Чемпионы получили кубки и медали, изготовленные из деталей российского автопрома. В своём коротком интервью президент мотоклуба «Ночные волки» Виталий «Прокурор» отметил,что это:" Дорогого стоит.", - написали пропагандисти "ЛНР" про подію на сепаратистських сайтах, передають Патріоти України.

А в цей час, поки нічні горщики здійснювали ритуальні танці на руїнах аеропорту і отримували кубки, "зроблені з запчастин російського автопрому", весь огризок окупованої частині Луганської області, продовжує переживати апокаліпсис. Ось що пише на своїй сторінці в соцмережі мешканка одного з "осчастливленных приходом русского мира" міст:

"Довжанськ (Свердловськ). Світла, води, зв"язку немає з 08.30. 21.06. Спочатку говорили, ремонтні роботи до 22.06. На ранок 23.06. сказали, до 27.06. Холодильники та психіка не витримували. +38 в тіні. Гул генераторів магазинів виносив мозок. Я сказала: пішли до Сухачова (тіпа мер). Чоловік пішов збирати людей з роботи, батько побіг по сусідах, я стала на вулиці й просто запрошувала перехожих іти з нами. Більшість говорили "надапотєрпєть", "от нас нічего не завісіт" і йшли далі.

Зрештою, нас зібралося десь 20 чоловік. Пішли. У міськадміністрації ще зустріли таких же "ходоків". Сухачов щось белькотів про "посєчонниє пулямі провода", ремонт тощо. Казав, що буде подвоз води. Ми вимагали "веєрного" включення світла. Пообіцяв. Увечері дійсно ввімкнули на 4 години на нашій околиці й ще в деяких районах. А в центрі оце дали вперше за ці 5 днів. Поспішаю відписатися, бо можуть зараз вимкнути, а інтернет у мене лише тут. Сьогодні дату закінчення "ремонтних робіт" перенесли на 05.07."

"На квартале Молодёжный в Луганске между двумя мужчинами произошёл конфликт, во время которого младший из спорщиков бросил в сторону противника боевую гранату и скрылся с места происшествия. Об этом 26 июня сообщает Центр общественных связей МВД ЛНР.

Потерпевшего в неконтактном состоянии с минно-взрывными травмами различной степени тяжести, осколочными ранениями, открытым осколочным переломом обеих голеней госпитализировали". По предварительным данным, причиной конфликта стал долг пострадавшего в размере 400 рублей";

"После выступления на дне рождения у головы эленер,метр советской эстрады И. Кобзон,чтоб никому не было обидно, так же дал концерт для администрации. За что получил очередную награду от благодарных слушателей. Медаль "за трудовую доблесть" в бананастане,заняла своё почетное место среди прочих блестящих нагрудных трофеев,раннее, неоднократно полученных в лднеэр.

Последнюю песню программы "Надежда - мой компас земной" с Народным артистом спели вышедшие поздравить его председатель Совета министров "ЛНР" Сергей Козлов, председатель Народного Совета Владимир Дегтяренко, министр культуры Оксана Кокоткина и столичный мэр Манолис Пилавов. Они спели её, обнявшись на сцене. Зал аплодировал стоя", - процитували у соцмережах цитату про "головні події" у інших частинах окупованої території.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...