Ніякої зради: Чому Україні бажано, щоб Росія перемогла Англію

Звісно, якщо британці "надеруть дупу" збірній країни скреп, українці сумувати не будуть. Однак виграш росіян може призвести ще до більш бажаної для нас ситуації.
Збірна Англії. Фото: соцмережі.

"Сьогодні у Марселі Росія зіграє з Англією в групі В. Росіяни зустрінуться з одними із фаворитів Євро та, мабуть, головними претендентами на плей-офф з цієї групи. В паралельному поєдинку Словаччина гратиме з Уельсом", - написав Андрій Коваленко у статті для Депо, передають Патріоти України.

Формула цього Євро така, що навіть з 3 очками можна потрапити у плей-офф. Нагадаю, що по дві кращих команди з 6 груп гарантовано виходять у плей-офф. Ще 4 кращих команди, які посядуть треті місця, також отримають туди путівку. В підсумку отримаємо 16 команд на матчі 1/8 фіналу.

Якщо Росія сьогодні переможе Англію, то вона майже на 90% гарантує собі вихід у плей-офф. 12-го, 16-го і 21-го червня збірна України зіграє матчі з Німеччиною, Північною Ірландією і Польщею. У них, сподіваємося, наші хлопці гарантують собі місце в 1/8 фіналу.

Чому мені хочеться, щоб Росія перемогла і вийшла в плей-офф? Дивіться, що може бути прекрасніше на цьому Євро, ніж перемога над росіянами. І не будь-якої збірної -занадто просто вболівати за всіх, хто грає проти них. Мені дуже хочеться, щоб у плей-офф Євро-2016, на стадії 1/4 фіналу, наприклад, Україна зустрілася з Росією і перемогла її. Ви просто зараз уявіть, наскільки це буде круто. Заплющте очі і в своїй уяві прокрутіть день матчу Україна - Росія. Відчуваєте, як пришвидшилося серцебиття? Ви ж хочете цього матчу більше за виліт росіян на стадії групового раунду, правда ж? Який кайф ми отримаємо від вильоту Росії з групи Євро-2016? Або від вильоту в 1/8 фіналу, скажімо, не від України? Окрім "ха-ха-ха, тупі кацапи" - ніякого.

Ми всі маємо вболівати за свою збірну і бажати також перемог росіянам до нашої з ними зустрічі. Щоб вдвічі болючіше принизити їхнє "вєлікодєржавство". Ви скажете, мовляв, а якщо програє Україна? Друзі, цей матч наші хлопці не програють. Нехай він випаде на цьому Євро і потім ви побачите, що буде далі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...