Ніхто в "орки" не піде: Чому жителі Донбасу не будуть воювати проти України, - блогер

Навіть після того, як в окупованих населених пунктах закривалися копанки та інші підприємства, донеччани не поспішали братися за зброю, а шукали роботу в Росії чи навіть в Європі.

Жителі Донбасу хочуть миру. Фото: dialog.ua.

Усім тим, хто верещить про "не платитимемо ОРДіЛО - місцеві масово підуть в ополчення"! Новітній приклад того, що це - дурість чи щось гірше! Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці лікар з Єнакієвого Олександр Чернов, передають Патріоти України і цитують далі:

"Оккупированное Дебальцево.

Пошел 4-й месяц, как более 600 работников "национализированного" в конце осени местного ж\д узла, в частности, мегадепо (ВЧД сортировочное) - на "простое".

За декабрь 2016 Украина (по глупости) чего-там, в размере до 2\3 з\п еще выплатила. А с января 2017 - уже "полный голяк"!

И никто(!) из нескольких сотен взрослых, непожилых и, в немалой степени, отнюдь не проукраински настроенных мужчин - не пошел в орки.

Некоторые уже уехали на шабашки-заработки в Ростовскую область. Лишь наезжают-"отмечаются" на предприятии раз в 2 недели. Станет окончательно ясно, что работа на местном ж\д узле - фсё! - многие сразу же махнут на "контрактные" - по полгода-году заработки.

Причина проста: Дебальцево и регион отлично помнят февраль 2015 и, в буквальном смысле, кучи оркотрупов. И "обострение" декабря 2016 с десятками оркотрупов - у них перед глазами.

Напомню гораздо более массовый пример лета 2016, когда в Шахтерско-Торезском регионе реально до пары тысяч "копальщиков" - в связи с закрытием более половины копанок остались без работы - многие копанки так и не открылись. А мужички массово рванули - в основном в РФ, а кто и "в Европу". Но отнюдь не в орки!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...