Німецькі чиновники заради торгівлі з РФ готові ризикнути європейською безпекою, - дипломат

Цинізм Гернота Ерлера, який вважає, що проблему Криму треба "відкласти на потім", полягає у тому, що йому також глибоко начхати на проблему Придністров'я, Абхазії та Осетії.

Ілюстрація:migrant.mobi

"Уповноважений уряду Німеччини зі співробітництва з Росією Гернот Ерлер вважає, що спершу варто вирішити проблему Донбасу, а вже аж потім – Криму. Чому?" Про це пише у своєму Facebook дипломат Богдан Яременко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тому що після вирішення проблеми Донбасу можна буде, по-перше, відновити торгівлю з Росією, а по-друге, забути про проблему Криму.

Каже чоловік, що такий підхід – це європейський консенсус. Ну, тут бреше. Знаю я кількох європейських лідерів, які так не думають і не говорять.

А цинізм німецького уповноваженого, демократа, реаліста й дипломата не в небажанні реально вирішувати проблему Криму, а в тому, що йому глибоко начхати на проблему Придністров'я, Абхазії та Осетії. Заради торгівлі з Росією він готовий ризикнути європейською безпекою.

Довго в цьому дискурсі Німеччина жити не зможе.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...