Нова "багіня": У скандальній білявці з Івано-Франківська впізнали будівельну аферистку (фото)

Афера, у якій звинувачують скандалістку та її чоловіка, пов'язана з фірмою "Транскомсервіс плюс", яка займалася будівельними аферами.

Дана Орленко. Фото: соцмережі

У скандальній івано-франківській блондинці «Свєті», яка матюгала та не підкорювалася патрульній поліції, інтернет-користувачі впізнали будівельну аферистку. Про це пише у своєму Facebook користувач Богдан Досюк, інформують Патріоти України.

Її звати Дана Орленко. Афера, у якій звинувачують скандалістку та її чоловіка датована ще 2013 роком і про неї писала івано-франківська преса. Фірма, яка належала подружжю Орленків продала одну квартиру двічі.

Мешканка Івано-Франківська Галина Паньків стала жертвою будівельної афери. Жінка купила дві квартири, за адресою Гаркуші, 23 у ТзОВ «Транскомсервіс плюс».

«Будинок мав бути зданий в експлуатацію у 2010 році і не зданий дотепер, – розповідає пані Галина. - Сьогодні я зайшла продивитися на свої квартири, до одної з них взагалі доступу нема, а в іншій – роблять ремонт». З'ясувалося, що квартиру продали ще раз - іншим людям. Другий власник не підозрював, що квартира продана. Галина Паньків звернулася з заявами до правоохоронних органів.

Крім того, за інформацією видання «ГК», об`єднання співвласників багатоквартирного будинку «Гражда», що по вул. Гаркуші, 19 позивалося до фірми «Транскомсервіс плюс» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, де будувався будинок №23.

Вищий господарський суд України підтвердив постанову Львівського апеляційного суду, який скасував право на будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Гаркуші, 23. Тож будинок, в якому фірма двічі продала одні і ті ж квартири одночасно різним покупцям, споруджений незаконно.

За даними ДП «Інформаційно-ресурсний центр» засновниками підприємства «Тоанскомсервіс плюс» є Орленко Володимир Анатолійович та Орленко Діна Марківна. Статутний фонд фірми становить всього 37,5 тис. гривень.

У себе на сторінці в "Фейсбуці" Дана Орленко патрульну поліцію нахабною, бидлуватою і малоосвіченною, при цьому занадто амбіційною. "Про професіоналізм узагалі говорити не доводиться... Всього за неділю роботи розумієш, що нічого доброго з цього не буде", - скептично прокоментувала білявка новину "У Франківську на затримання таксиста з'їхалися 19 екіпажів патрульної поліції".

Декілька світлин зі сторінки Орленко:

На сторінці в соціальній мережі "Однокласники" Дана зазначила, що з Монте-Карло:

Відео від патрульної поліції Івано-Франківська:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...