Аристократка з гуцульського села, що криє "лохів": Стало відомо про "благородне" походження леді-автохамки з Івано-Франківська

Гламурна дамочка, яка сьогодні їздить у шикарних авто і вечеряє у вишуканих ресторанах, народилася у селі Братківці Тисменицького району.

Дана Орленко родом із села Братківці. Фото: соцмережі

Гламурна білявка Дана Орленко, яка через скандал з полісменами прославилася на всю країну, родом із села Братківці Тисменицького району. Про це кореспонденту 0342.ua стало відомо з власних джерел, зазначають Патріоти України.

Сьогодні вона гламурна дамочка, їздить у шикарних авто і вечеряє у вишуканих ресторанах. Найчастіше багатійку можна побачити у місцевому ресторані "Садко".

Полісменів вона називає "лохами", а тих, хто засуджує її дії - "незначною рештою, життя якої назавжди залишиться таким скудним, убогим та сповненим ненавістю один до одного":

Богдана (повне ім'я) Орленко є другою дружиною франківського бізнесмена Володимира Орленко, фірма якого фігурує у будівельних аферах - одні й ті ж квартири продавалися різним власникам.

Раніше пара винаймала житло в Івано-Франківську, сьогодні ж володіє приватним будинком в районі аеропорту.

Нагадаємо, днями на вулиці Грушевського в Івано-Франківську білий "Nissan Juke" порушив правила дорожнього руху. За кермом авто була франківчанка Дана Орленко - дружина засновника скандальної фірми "Транскомсервіс плюс" Володимира Орленка.

Жінка поводилась агресивно, погрожувала поліцейським звільненням та пообіцяла судовий розгляд справи.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець повідомив, що патрульні готові до судового розгляду, а штраф порушниці таки доведется сплатити.

Крім того, дружина франківського бізнесмена звинувачує копів у застосуванні фізичної сили.

Раніше повідомлялося, що бізнес чоловіка Дани Орленко пов'язаний з будівельними аферами.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...