"Новая фейчина от россиян про MH17. Підступна українська мова нанесла решительный удар прямо в тыл ФСБ": Журналіст про чергову брехню з РФ (фото)

Антон Швець опублікував підроблений документ, який активно розповсюджується серед росіян щодо розслідування катастрофи малайзійського авіалайнера над Донбасом.

Збитий "Боїнг" на Донбасі. Ілюстрація:http://tsn.ua

У Росії опублікували новий фейк з розслідування аварії рейсу MH17 Malaysian Airlines. Підроблений документ, який розповсюджується росіянами, опублікував журналіст Антон Швець на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"О, и снова новая фейчина от россиян про MH17. В этот раз документов на украинском намного меньше - чтобы не обос*аться так жидко как в прошлый раз. Зато много якобы разговоров. Без аудио. Но підступна українська мова нанесла решительный удар прямо в тыл ФСБ-шникам-фотошоперам. Для начала пилоты у них совершают боевые глаголы, а не вылеты. А потом вообще АТО начинает проходить в Северном регионе. Північ, схід, захід - х*р там разберешь, да? Это вы еще до месяцев не дошли", - написав він.

Користувачі мережі відзначили, що крім цих є й інші докази фейковості документа: відсутність ініціалів по батькові та назви військової частини, невідповідність звань тощо.

Як відомо, 17 липня 2014 року в Донецькій області був збитий пасажирський літак Boeing-777 компанії "Malaysia Airlines", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур. Загинули 298 осіб, в тому числі малі діти. Перш ніж стало відомо, що збитий саме цей літак, терористи "ДНР" і російські ЗМІ повідомили, що під Торезом бойовики збили військовий літак української армії. Пізніше ці повідомлення були видалені.

Представники міжнародної слідчої групи заявили, що літак MH17 був збитий ракетою з комплексу "Бук", привезеного з Росії в Первомайський район Донецької області, який на момент катастрофи вже перебував під контролем терористів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....