Нове озброєння ЗСУ, вісті з фронту: "Молот" - г*мно, а не міномет" - волонтер

Коли в Міноборони буде прийнято рішення по "Молотах"? Чи буде проведено розслідування і чи будуть покарані винні - розробники (завод "Маяк"), постачальники (УкрОборонПром) і ті, хто приймав це на озброєння.

Міномет "Молот". Фото: "Фейсбук".

"В ефірі наша постійна рубрика "Молот - г*вно, а не міномет", і з вами знову я, автор фейків і розгонщик зради. В цій рубриці ми вже традиційно ставимо питання: як таке г*вно може коштувати пів ляма гривень? Коли в Міноборони буде прийнято рішення по Молотах? Чи буде проведено розслідування і чи будуть покарані винні - розробники (завод "Маяк"), постачальники (УкрОборонПром) і ті, хто приймав це на озброєння (Міноборони)?", - написала Ольга Решетилова на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сьогодні з нами командир одного з бойових батальйонів, який нещодавно отримав 120-мм міномети "Молот", три з яких відразу відразу довелося списати, при тому, що бойових стрільб Молотами батальйон іще не проводив. Командир люб'язно надав нам фото щойно отриманих ним мінометів.

До вашої уваги:

- зламана ручка вертикальної наводки;

- повністю покритий ржавчиною ударно-спусковий механізм, не рухається взагалі;

- колісний хід, який просто розвалився по швах;

- умови зберігання мінометів для розумників, які люблять звалити все на мінометників.

Також пропонуємо вам коментар командира (дещо цензурований і скорочений, щоб не травмувати тонку душевну організацію фанатів Молота):

"Это пи***ц, а не минометы. Попросил один развернуть, посмотреть чудо нашей промышленности. В итоге, не проводя стрельб, ручка вертикальной наводки отпала, назад не приделать, ствол весь в корозии, горизонтальная наводка вся ржавая. по полозьям не ездит, ударно-спусковой отломался при нажатии указательным пальцем". Дякуємо за увагу. До нових зустрічей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Крынки… Острова окрашиваются… - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 5:00

У командования группы войск «Днепр», пока ещё генерала Теплинского, возникает дилемма на уровне суицидального пата, а именно, что делать в ситуации, когда «верховный» назвал белое – чёрным, а ты уже второй месяц должен делать вид, что это так, когда да...