"Ново-, велико- или недороссы! Называйте свой "трибунал" соответственно!" - Цимбалюк

Журналіст прокоментував появу чергової "суспільної організації" на окупованому Донбасі.

Роман Цимбалюк. Фото:Новое время

"Боги пиара" только что показали по росТВ результаты работы "украинского народного трибунала" - это такая "общественная организация" созданная на оккупированном Донбассе." Про це пише у Facebook журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Его "решения" очень похожи на продолжение уголовных дел Следственного комитета России. Вердикт - всё руководство Украины виновно и "приговаривается" к пожизненным срокам.

Казалось очередная пропагандисткая фигня. Не могу только понять одного: почему "трибунал" украинский!?!?

Оккупационные администрации вроде позиционируются "республиками", "новороссами", "великороссами" или "недороссами".

Так и называйте свой "трибунал" соответственно. Использовать слово "украинский" можно только с флагом Украины и руководством Украины, а не соседней страны.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...