Новини сьогодні з Росії і всі погані, - Олег Пономар

"Роскосмос" відкликає двигуни ракет "Протон", в США подали позов до російського Сбербанку на $750 млн, а суд ЄС визнав законність санкцій виробнику російських "Буків".

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Четвер і новини сьогодні в основному про РФ. І самі по собі - новини погані. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Космическая держава?)
«Роскосмос» отзовет все двигатели ракет «Протон-М». Пуски могут отложить до лета.

- Больше исков - хороших и разных:
Американская юридическая компания PPF Management LLC подала в суд штата Нью-Йорк иск к Сбербанку, его главе Герману Грефу, а также ряду других российских юридических и физических лиц. Их обвиняют в причастности к рейдерскому захвату. От ответчиков требуют выплаты в размере не менее $750 млн.

- Факт поставок оружия из РФ подтвержден судебным прецедентом:
Суд ЕС подтвердил законность санкций против "Алмаз-Антея", который делает "Буки", которые сбивают гражданские Боинги.

- Трампономика:
Индекс Dow Jones впервые в истории поднялся выше отметки 20 тысяч пунктов.
Пока так".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...