"Ни лопат, ни озверевших пенсионеров, еда не в камазах": Росіянам показали "голодуючу" Україну (відео)

Відомий російський журналіст з проукраїнською позицією спробував для росіян розвінчати міфи кремлівської пропаганди.

Популярний московський блогер Олександр Тверской показав відео одного зі святкувань на Львівщині, щоб розвінчати міф російської пропаганди про "голодуючу Україну". Відео він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як видно з ролика, їжу, на відміну від подібних російських гулянь, красиво сервірували на стіл, а відвідувачі заходу не б'ються за неї.

"Голодающая Украина. Львовская область. Обратите внимание - ни лопат, ни озверевших пенсионеров, втыкающих в друг друга вилки, чтобы дорваться до куска, ни давки, ни криков, ни проклятий, никто не запихивает в себя еду руками, стоя на голове у соседа - ничего такого нет.

И еда не в камазах и не в общих кастрюлях навалена, а аккуратно разложена на красиво сервированном столе. Черт возьми, даже ограждений с загоном нет", - прокоментував Тверской викладене відео, тим самим висміявши проведення подібних заходів в Росії, а особливо вказавши на звірину поведінку деяких росіян під час таких акцій.

"Видео будет недоступно для понимания среднестатистического россиянина", - додав блогер.

У коментарях до посту Тверського, користувачі також поділилися своїми думками і показали, як подібні фестивалі проходять і в інших регіонах України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...