"Ничто так не объединяет, как совместно стыренное бабло. Большинство удивлялись, когда Яценюк, Кличко и Тягнибок появились вместе" - Мочанов

Волонтер нагадав, що до 1 грудня 2013 року було два Майдани: один на Європейській площі, другий - на Майдані Незалежності.

Олексій Мочанов. Фото:Антикор

Під час Євромайдан люди не розуміли, що може об'єднувати лідерів протестів, на той час народних депутатів Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока. Таку думку висловив волонтер і гонщик Олексій Мочанов в ефірі програми "Шустер LIVE" на телеканалі 3S.tv, передають Патріоти України.

"Ничто так не объединяет людей, как совместно стыренное бабло. Это единственное, что делает людей по-настоящему серьезной командой. Напомню всем, что до 1 декабря 2013 года было два Майдана: один на Европейской площади, второй – на Майдане Независимости.

Политиков на Майдан Независимости никто не пускал. Согласитесь, что большинство людей очень удивлялись, когда вот это вот трехглавое чудо – Яценюк, Кличко и Тягнибок – появилось вместе. Не доходило, что их может объединять", - сказав Мочанов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...