Ницість окупанта: Кримчани в ступорі від заяв Медведєва про покращення після анексії

Глава уряду РФ впевнено заявив, що мешканці півострову й надалі готові терпіти усе, що завгодно, аби тільки не повертатися в Україну.

Дмитро Медведєв. Фото: mosaica.ru.

Заяви влади Росії про те, як поліпшилося життя жителів анексованого Криму після українського "бардаку", начисто позбавлені підстав. Про це пише у своєму блозі для Ехо Москви кримський громадський активіст і блогер Володимир Гарначук, коментуючи заяву глави уряду РФ Дмитра Медведєва, передають Патріоти України.

"Медведев отлил в гранит: "Жители Крыма готовы и более высокую цену заплатить, лишь бы не возвращаться в тот бардак, что был раньше. Когда я был в Крыму еще по приглашению украинских властей, хотелось как можно скорее уехать оттуда — все такое было убитое.

Дмитрий Анатольевич, вообще-то в Крыму с тех пор ничего не изменилось, кроме флагов и портретов на стене. Такие же схемы отжима бизнеса как при Януковиче, еще более разрушенные дороги и городское хозяйство, точно так же закрыли пляжи и строят в парках ублюдочные дома. И главное остались при власти те же люди, что при Украине.

Вы бы приехали. С людьми пообщались. Стыдно не чувствовать под собой страну. Я бы сказал, опасно", - попередив російського політика блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...